Üdvözöljük Hajagos Béláné Fehérvári Csilla oldalán!

Harangszó cikkek

Tartalomjegyzék


dls Gyuln

Mg az orszg nyugati fele a hcsatit vvta, n Gyuln mr a tavasz elszelt lveztem februr 22-tl mrcius 7-ig, fj csontjaim krlsa kzben. Vratlanul addott a lehetsg, hogy a gyulai Hforrs dlszvetkezet egyik apartmanjban tlthessek el kt teljes hetet, nagyon kedvez ron.

Kt szobatrsammal egytt dlelttjeinket fizikoterpis kezelseknek szenteltk, majd dlutn irny a gygyfrd. A Vrfrd szolgltatsai lehetv teszik, hogy estre lelki- s fizikai megjuls jles rzsvel trhessnk haza.

Az szmedencben 30 C fokos vzben szklhattunk, vagy a kiads masszzs utn a gygymedenck mg ennl is melegebb vizben ldglhettnk akr a szabadban, az rnykol alatt, vagy bent az pletben.

Itt tmehettnk a Welness kzpontba, ahol fitneszterem, szaunk, gzkabinok s egy csodlatos lmnyfrd vrt. A Dl-Alfld legnagyobb lmnymedencjben klnleges berendezsek szolgljk a vendgeket: nyakzuhany, buzgr, ll- s lmasszzs, fekvpados hidromasszzs, pezsgfrd, skt zuhany s sodrfolyos.

Azrt volt lehetsgnk egy kicsit a vrosban is krlnzni. Az "Erdly kapujban" fekv 800 ves mezvros jelenlegi kpt nagyon meghatrozza a vr szomszdsgban feltr gygyvz kihasznlsa: a hzak, a szllodk, a szaporod ptkezsek jmdot sugroznak.

A belvros utcin stlva pedig lpten-nyomon megcsapott a trtnelem levegje a hzak faln elhelyezett emlktblk, a szpen rendben tartott memlk-pletek, a mzeumok, vagy a templomok lttn.

Nagy lmny volt szmomra ez a kt ht, s mindenkinek tudom ajnlani, ha pihensre, kikapcsoldsra, gygyulsra vagy tartalmas, sznvonalas szrakozsra vgyik.

(Megjelent: 2004. Hsvt)